Urbana sigurnost: danas i sutra

Dr. Armin Kržalić, projekt direktor iz Centra za sigurnosne studije, govorio je o temi „Urbana sigurnost: danas i sutra, kao specijalni gost regionalnog događaja “Dani otvorenih vrata” Bosch sigurnosnih sistema u Mostaru.

Pored dr. Kržalića na događaju je govorio Danijela Jerkovića, regionalni voditelj odjela Bosch sigurnosnih sistema, gospodin Ruud Toonders iz Boscheva nizozemskog odjela govorio je o CCTV programu s naglaskom na rješenja, primjenu i na specifičnosti videonadzora te, gospodin Kerem Arabacioglu, također iz nizozemskog ureda u Eindhovenu, govorio je o rješenjima, primjeni i o specifičnostima protuprovalnih i vatrodojavnih sustava Boscha.

Partner ovogodišnje promocije Dani otvorenih vrata Bosch sigurnosnih sistema je mostarska PROJECTA d.o.o., tvrtka za projektiranje, nadzor i izvođenje elektroinstalacija i A&S Adira, stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja iz Sarajeva.  Promocija je održana 18.04.2013. u restoranu Prestige u sklopu poslovno trgovačkog centra Mepas Mall.